antradienis, sausio 18, 2011

500 Days of Summer (2009)(USA)

Mano Įvertinimas: 8 / 10
Pagrindiniai Aktoriai:  Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt ir Geoffrey Arend
Pavadinimas Lietuvių Kalba: 500 meilės dienų
Trukmė: 95 minutės (1 valanda 35 minutės)

Aprašymas: 
Vaikinas įsimyli merginą, kuri netiki jog tikra meilė egzistuoja.

Nuomonė apie filmą:
Nors nemėgstu romantinių filmų, drąsiai galiu paskayti, kad šis mano mėgstamiausias. Scenarijus tikrai geras ir viskas labai idomiai atlikta. Istorija šokinėja tarp dabarties ir atsiminimų, bet be jokios eilės tvarkos, kas labai įdomu. Aktoriai vaidino puikiai ir eilini kartą Joseph Gordon-Levitt yra tiesiog tobulas savo vaidinimu. Santykiai tarp pagrindinių aktorių atrodo tikri ir viskas atrodo labai naturaliai. Cinematografija šiame filme tikrai kerinti ir maloni akiai. Garso takelis taip pat neatsilieka ir atspindi tuo momentu vykstančius jausmus. Nebežinau ką dar pasakyti apie šį filmą, bet tikrai galiu jį pagirti ir jis tikrai labai įtraukiantis. Rekomenduoju visiem kas ieško tikrai gero filmo, o gal šiaip romantinės komedijos, bet šis filmas tiks visai atvėjais, ir turi biški kažko kas sudomins kiekvieną.

4 komentarai:

  1. Kaip įdomiai. Man šis visai nebuvo įdomus ir neįsiminė. Net nepamenu, apie ką ten viskas buvo. Yra tikrai daug geresnių filmų :) NORS čia kaip kam :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ziurint kas tau gerai skaitos, man tai gerai skaitos kai viskas gerai su vaidinta ir istorija isskirtine. Kolkas ka maciau kita, tai tas pats per tapati vis. As neturiu reikalo gincitis del gerumo su tais kuriem Twilight labai geras filmas, nes man tada tiesiog neuztenka nervu...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tu nepyk taip :DDD Prajuokinai :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dar atsiminiau, kad neturi ko pykt, nes vieniems vienas patinka, kitiems kitas. Tam ir rasai sita bloga, manau, kad nebijai isgirsti ir kitu nuomone apie filmus. O jeigu nemoki jos priimt, tai jau cia kaip ir tavo bedos :)

    AtsakytiPanaikinti