pirmadienis, sausio 24, 2011

Back to the Future (1985)(USA)

Mano Įvertinimas: 9 / 10
Pagrindiniai Aktoriai:  Michael J. Fox, Christopher Lloyd ir Lea Thompson
Pavadinimas Lietuvių Kalba: Atgal į ateitį
Trukmė: 116 minučių (1 valanda 56 minutės)

Aprašymas: 
Nutikus nelaimei, jaunuolis Marty McFly, netyčia grįžta laiku į 1955-uosius. Atsitiktinai jis pakeičia praeitį ir sutrukdo savo tėvams susitikti. Dabar jis turi viska sutvarkyti ir grįžti atgal į 1985-uosius - atgal į ateitį.

Nuomonė apie filmą:
Filmas tiesiog fantastiškas. Vienas mėgstamiausių mano visų laikų filmų. Kai buvau vaikas, mane patrauke visa fantastika ir nuotikiai, bet dabar atkreipiu dėmesį į kitas smulkias daleles ir labai gerą humorą. Scenarijus puikus ir puikiai surištas su tęsiniais (kuriuos peržiūrėsiu šią savaitę). Kai Martis grįžta į 1955-uosius, tikrai jaučiasi jog veiksmas vyksta ten. Visas miestelis puikiai perdarytas ir viskas atitinka tuo metu vykusius dalykus. Aktoriai atlieka tobula darbą vaidindami veikėjus ( net kelias jų versijas). Garso takelis tiesiog epinis, orkestras atlieka puiku darba. Efektai labai įspūdingi ir dar gerai atrodo, net pagal dabartinius standartus. Kaip jie padarė tai prieš tiek metų visdar stebina. Filmas rekomenduojamas ir mažiems ir dideliems. Šis filmas tikrai paliks įspūdį, tai jei dar nematėte ( kas būtų keista ) rekomenduoju kuo greičiau pažiurėti, jau klasika tapusi filmą.

Laukit šią savaitę antros dalies review ir palieku jus filmo paskutine eilute - "Roads? Where we're going, we don't need roads".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą